Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1029 Siste år
306 Siste 3 mnd
77 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

El-installasjoner i tomannsbolig

Registrert Dato: Fredag 13. November 2009

Ønsker å få pristilbud på diverse el-installasjonsarbeid i halvpart av tomannsbolig. Befaring vil være nødvendig siden arbeidet vil utføres i samarbeid med - og samtidig med - andre håndverkere som også utfører arbeid som vil påvirke det elektriske arbeidet.

Boligen overtas 11. desember, befaring er ønskelig mandag 14. desember. Arbeidet kan starte så snart etter det, avhengig av framdrift til snekkere og rørlegger. Boligen forventes innflyttingsklar 29. januar.

De aktuelle rom vil i all hovedsak være strippet ned og klargjort for oppgavene. Materialer og produkter til alt elektrisk arbeid vil primært kjøpes inn av entreprenør. Det forutsettes bruk av autoriserte elekrikere.

Arbeidet innebærer:
- Installering/flytting av el. punkter på kjøkken.
- Flytting av eksisterende el. punkter, samt installering av nye punkter i spisestue, stue og soverom. Omfanget av dette arbeidet er p.t noe uklart, men panel i samtlige rom skal skiftes og det er derfor ønskelig med skjulte ledninger og kabler i den grad det er mulig.
- Installering av antennepunkter for TV i tre soverom samt i kjellergang.
- Installering av downlights på kjøkken og i stue. Antall og løsning uavklart, men bestemmes av eier i samarbeid med elektriker under befaring.
- Andre relaterte oppgaver kan komme opp ifm befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere