Elektriker, Flislegger, Maler, Rørlegger i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1591 Siste år
1296 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektriker/rørlegger/maler/flislegger til nytt hus på hadeland, ca 230 m2 inkludert hybel

Registrert Dato: Mandag 15. August 2016

Vi skal bygge et nytt hus på Jaren på Hadeland. Vi kommer til å sette opp en versjon av IEC-hus sitt "Alexandra", se foreløpige tegninger i vedlegg. I den forbindelse ønsker vi tilbud på elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, innvendig sparkling og maling og flislegging. Vi planlegger å sette opp huset våren 2017.

IEC bygger elementhus som kommer forholdsvis ferdige, så byggeprosessen på tomta går ganske raskt. Det er derfor viktig for oss med håndtverkerne som vi kan avtale tid med og kan stole på at er tilgjengelige når huset kommer.

Noen flere spesifikasjoner:
Vi har hatt litt vanskelig for å bestemme hvor vi skal plassere tekniske installasjoner og varmtvannstank. Vi har nå tegnet inn en løsning der det er under trappa, men er åpen for andre løsninger. Tegningene er ikke låst og vi er åpne for forslag som ville utgjort betydelig prisforskjell. Vi tenker i utgangspunktet at hybelen ikke skal være en selvstendig enhet, men dette avhenger også bl.a. av priser. Ekstra-badet som er på soverom i 2.etg. vurderer vi å legge opp rør til, men lage resten av badet på et senere tidspunkt. Hvis vi får en god pris på dette badet, er det mulig vi også setter opp dette ferdig.

Rørlegger: Vi tenker å installere vannbåren varme i 1. etg. Vi er usikre på om vi skal legge det i 2. etg. eller ikke, vil gjerne ha en pris på det. Vurderer luft til vann løsning.

Elektriker: Mest sannsynlig blir varmekabler kun på badene oppe, da vi skal ha vannbåren varme i hele 1. etg. Vi ønsker ganske enkle løsninger uten mye spotter, kanskje spotter på bad, etv. kjøkken hvis dette gir bedre belysning? Hadde vært fint med et prisoverslag der det er tatt med godt med stikkontakter og nok punkter til belysning.

Flislegger: Planen foreløpig er å legge fliser i gangen, på toalett nede og på de to badene oppe. På vaskerom og bad på hybelen tenker vi å legge plater/belegg.

Maler: Det legges gipsplater i mesteparten av huset som skal sparkles og males. I gangen tenker vi foreløpig å ha ferdige panelplater på veggene, gips i taket. På soverommene, bod og kontor i 2. etg. tenker vi også foreløpig å ha mdf-plater, men gips i taket. I begge stuene og kjøkken ønsker vi gips-vegger, men vurderer om vi skal ha panelplater i taket. Kom gjerne med innspill og pristilbud.

Ta kontakt for mer informasjon!