Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2237 Siste år
674 Siste 3 mnd
148 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektrikervakt for fjernvameanlegg

Registrert Dato: Tirsdag 08. Januar 2013

Hafslund Varme skal inngå avtale med en ekstern leverandør om utførelse av korrektivt vedlikehold på utstyr av elektroteknisk og reguleringsteknisk art i tilknytning til selskapets forbrenningsanlegg og fjernvarmeanlegg i Osloområdet og i Østfold. Avtalen skal bl.a. omfatte døgnkontinuerlig vakt- og beredskapstjeneste.
Valgt leverandør vil få begrenset tilgang til Hafslund Varmes vedlikeholdssystem for mottak av bestillinger (arbeidsordre) og avrapportering etter utførte oppdrag.
Anskaffelsen gjennomføres ved konkurranse med forhandlinger og er en to-trinns prosedyre med en prekvalifiseringsfase og en tildelingsfase.
Prekvalifiseringsfase: Leverandørene sender inn forespørsel om deltagelse i konkurransen. De leverandørene som tilfredsstiller kvalifikasjonskravene vil få tilsendt konkurransegrunnlaget og vil bli invitert til å gi tilbud.
Tildelingsfase: Leverandører som har levert tilbud og tilfredsstiller kravene i konkurransegrunnlaget vil bli invitert til forhandlinger.
Døgnkontinuerlig beredskapstjeneste (elektikervakt) for en person. I tillegg vedlikeholdsoppdrag oppdrag med lavere prioritet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Fjernvarmeanlegg, Leverandør, Leverandører, Utstyr, Varme, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 21. Januar 2013