Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Elektrikervakt for fjernvameanlegg

Hafslund Varme skal inngå avtale med en ekstern leverandør om utførelse av korrektivt vedlikehold på utstyr av elektroteknisk og reguleringsteknisk art i tilknytning til selskapets forbrenningsanlegg og fjernvarmeanlegg i Osloområdet og i Østfold. Avtalen skal bl. a. Omfatte døgnkontinuerlig vakt- og beredskapstjeneste.
Valgt leverandør vil få begrenset tilgang til Hafslund Varmes vedlikeholdssystem for mottak av bestillinger (arbeidsordre) og avrapportering etter utførte oppdrag.
Anskaffelsen gjennomføres ved konkurranse med forhandlinger og er en to-trinns prosedyre med en prekvalifiseringsfase og en tildelingsfase.
Prekvalifiseringsfase: Leverandørene sender inn forespørsel om deltagelse i konkurransen. De leverandørene som tilfredsstiller kvalifikasjonskravene vil få tilsendt konkurransegrunnlaget og vil bli invitert til å gi tilbud.
Tildelingsfase: Leverandører som har levert tilbud og tilfredsstiller kravene i konkurransegrunnlaget vil bli invitert til forhandlinger.
døgnkontinuerlig beredskapstjeneste (elektikervakt) for en person. i tillegg vedlikeholdsoppdrag oppdrag med lavere prioritet.
Anbud id:
230984
  • Sted:
    Oslo, Sarpsborg Fredrikstad, Nordre Follo, Ullensaker  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 8. Januar 2013

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud