Webutvikling i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

297 Siste år
99 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektronisk sak, journal og arkivsystem

Registrert Dato: Mandag 22. April 2013

Kommunene i Nordhordland: Austrheim, Fedje, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Osterøy, Radøy og Vaksdal, har etablert felles IKT driftsselskap, med Osterøy kommune som vertskommune.
Kommunale og interkommunale selskap skal kunne gjøre seg nytte av inngått avtale.
Hovedmålsetting med å samordne avtale for sak- og arkivløsning er å gi kommunene tilgang til en fremtidsrettet løsning, slik at dette kan bidra til å utvikle det samarbeidet kommunene allerede har, og planlegger for fremtiden. Avtalen skal også bidra til at dette samarbeidet blir økonomisk fordelaktig for kommunene.
Det vil også være viktig for kommunene at leverandørene av valgt løsning kan tilby stabile og forutsigbare tjenester i fremtiden.
IKTNH ønsker å inngå kontrakt om levering av en standardløsning for elektronisk registrering, saksbehandling, utvalgsbehandling og arkivering i alle kommunene. Løsningen må kunne konfigureres til å passe kommunenes behov. Valgt sak- og arkivløsning skal være godkjent/midlertidig godkjent etter NOARK5-standarden
Bruk av nytt sak- og arkivsystem skal muliggjøre fullelektronisk saksbehandling, utvalgsbehandling og arkivering i kommunene. Løsningen skal legge til rette for en døgnåpen forvaltning i kommunene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Elektronisk

Masfjordnes, Hordaland

Avsluttet: Fredag 07. Juni 2013