Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Elektronisk sak, journal og arkivsystem

Kommunene i Nordhordland: Austrheim, Fedje, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Osterøy, Radøy og Vaksdal, har etablert felles ikt driftsselskap, med Osterøy kommune som vertskommune.
Kommunale og interkommunale selskap skal kunne gjøre seg nytte av inngått avtale.
Hovedmålsetting med å samordne avtale for sak- og arkivløsning er å gi kommunene tilgang til en fremtidsrettet løsning, slik at dette kan bidra til å utvikle det samarbeidet kommunene allerede har, og planlegger for fremtiden. Avtalen skal også bidra til at dette samarbeidet blir økonomisk fordelaktig for kommunene.
Det vil også være viktig for kommunene at leverandørene av valgt løsning kan tilby stabile og forutsigbare tjenester i fremtiden.
iktnh ønsker å inngå kontrakt om levering av en standardløsning for elektronisk registrering, saksbehandling, utvalgsbehandling og arkivering i alle kommunene. løsningen må kunne konfigureres til å passe kommunenes behov. Valgt sak- og arkivløsning skal være godkjent/midlertidig godkjent etter NOARK5-standarden
Bruk av nytt sak- og arkivsystem skal muliggjøre fullelektronisk saksbehandling, utvalgsbehandling og arkivering i kommunene. løsningen skal legge til rette for en døgnåpen forvaltning i kommunene.
Anbud id:
246321
  • Sted:
    Vaksdal, Modalen Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 22. April 2013
Er du interessert i dette oppdraget?