Arkitekt, Prosjektleder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

402 Siste år
152 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Endring av kommundelplan for Gran sentrum - KU, planarbeid, med opsjon for reguleringsplan

Registrert Dato: Fredag 01. Mars 2013

Oppdraget gjelder endring av kommunedelplan for Gran sentrum av 20.06.2007, med sikte på å finne egnet lokalisering av helsehus, samt endring av kommunedelplanen i tråd med vedtatte reguleringsplaner. Oppdraget omfatter utarbeidelse av konsekvensutredning ihht planprogram for inntil tre alternativer og utarbeidelse av endret kommunedelplan med bestemmelser og planbeskrivelse. Utarbeidelse av reguleringsplan for valgt alternativ skal prises som opsjon.
Parallelt med utlysingen av konsulentoppdraget vil Gran kommune varsle oppstart av planarbeid for endring av kommunedelplanen, samt reguleringsplan. Forslag til planprogram vil bli sendt på høring samtidig med oppstartsvarselet.
Planprosessen må gjennomføres slik at tiltaket kan besluttes gjennomført innen utgangen av 2015 og tiltaket må stå ferdig innen utgangen av 2017. Årsaken er krav satt i forbindelse med Husbankfinansiering av deler av prosjektet.Dette innebærer at endret kommunedelplan med konsekvensutredning må være ferdig for utleggelse til offentlig ettersyn 10. juni 2013 og påfølgende reguleringsplan må være ferdig for utleggelse til offentlig ettersyn 1. september
Oppdraget skal prises som en fast timeramme, spesifisert på deloppdrag. Dette kan utdypes gjennom timepris for tilbudte medarbeidere innenfor en anslått øvre ramme. Som en del av tilbudet skal det gjøres en vurdering av hvordan oppdraget kan løses, med henvisning til sammenlignbare prosesser som tilbyderen har gjennomført.
Det tas forbehold om godkjennelse av oppdraget gjennom politisk behandling.
Endring av kommunedelplan for Gran sentrum med konsekvensutredning.
Opsjon for reguleringsplan.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Ramme, Reguleringsplaner, Utgangen

Gran, Oppland

Avsluttet: Fredag 22. Mars 2013