Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Snekker i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Entreprise 500015 Granåsen idrettspark KT, byggefase B

Granåsen idrettspark skal bli et helhetlig skianlegg for nordiske grener som tilfredsstiller internasjonale krav, samtidig som det skal være et hverdagsanlegg og kulturarena for byens befolkning.
Juridisk grunnlag for utbyggingen, er områdeplan og reguleringsplan r(info fjernet). Det er knyttet rekkefølgetiltak til blant annet veg- og va-tiltak.
Granåsen idrettspark skal utbygges fasevis, og utbyggingen skal tilpasses ulike større arrangementer sommer og vinter.
Trondheim kommune, Kommunalteknikk har på bestilling fra Trondheim kommune, Enhet for idrett og friluftsliv (prosjekteier), ansvar for detaljprosjektering og bygging av veg, vann, avløp og noen utomhusarealer. Dette deles opp i ulike etapper tilpasset ulike ønsker og behov.
Byggefase a ferdigstilles mai -20 og omfattet skibru over Smistadvegen, ca. 180 m av Smistadvegen, tilhørende va og tilrettelegging av nasjonsområder for arrangementsbruk. våren -20 bygges det gang- og sykkelveg langs eksisterende Smistadveg fra Kongsvegen til Toppidrettssenteret for å gi mer trafikksikker adkomst mot helse- og arenabygg i påvente av full vegutbygging.
Denne forespørselen omhandler byggefase b og omfatter:
- Smistadvegen med fortau fra avkjørsel mellom Smistadvegen 19 og 25 til og med kryss Smistadvegen og Tverrvegen (ny veg).
- Bygging av ny Tverrvegen med nytt va-anlegg og belysningsanlegg fra kryss med Smistadvegen til kryss med dagens adkomstveg som går over den store p-plassen i Granåsen.
- Plass/utendørsarealer ved toppidrettssenteret samt utomhusanlegg som ikke blir ferdig istandsatt i entreprisen for Helse- og arenabygg Granåsen
- Det er relativt store områder med terrengforming og revegetering
- Det skal rives tre mannskapsbrakker i sivilforsvarsleiren, samt Smistadvegen 3, 4 og 8. Se tegning B01.
Ca. Mengder fordeler seg slik:
- 700 m ny veg ( i løsmasser og berg)
- 750 m2 støttemurer
- 50 m nye støyskjermer
- 20 m innsynsskjerm
- 2000 m2 plasser
- 1500 m2 nytt parkareal
- 40 lysmaster
- 1400 m kabel kabelgrøft
- 6 stk bygninger skal rives
- 1600 m va-grøft (løsmasse og kombinerte grøfter)
- 14 vannkummer
- 20 avløpskummer
på grunn av stor aktivitet i området vil det ikke til enhver tid være mulig å utføre plasskrevende arbeid med hensyn til sikkerheten til ulike trafikantgrupper og annen ferdsel og bruk av anlegg, bygg og natur i området. Entreprenøren må i anleggsgjennomføringen forholde seg til øvrige entrepriser som etablering av trykkøkningsstasjon (ved forplassen til toppidrettsenteret), høydebasseng (hoppvegen ved skibrua), skiløypeprosjektet og hoppbakkeprosjektet (anleggsaktivitet fra ca april 2021). Videre må framdrift for anleggsdriften forholde seg til den daglige driften av Granåsen idrettsanlegg samt større arrangement og den normale aktiviteten i idrettsanlegget og området ellers.
Senere byggefaser for veg og va antas å bli slik (ikke del av denne entreprisen):
- Byggefase c omfatter adkomst til Granåsen barnehage, og overvannsføringer.
- Byggefase d omfatter Kongsvegen med to rundkjøringer med tilkobling til ny Smistadveg som skal bygges nå i fase b, samt ny adkomstveg fra rundkjøring til ny Tverrveg(fase b).
Anbud id:
639999
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Mandag 27. April 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud