Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Troms
Avsluttet
Entreprise B05 Sykehuskjøkken
I Kirkenes Nye Sykehus skal det etablere produksjonskjøkken basert på kok/kjøl-prinsippet (sous vide). Maten skal leveres til sykehusets kantine, til 3 anretningskjøkken i sykehuset og til sør-Varanger kommunes institusjonsomsorg og hjemmebaserte om-sorgstjenester. Kjøkkenet skal ha minimum kapasitet til et produksjonsomfang som følger: • 2600 porsjoner varm mat (middag) produsert over 4 arbeidsdager (650 porsjoner per dag). Kjøkkenutstyret skal oppfylle alle bestemmelsene i lover og forskrifter, herunder kravene til ytelse for bruk i næringsmiddelindustri. Levert utstyr skal ha fdv-dokumentasjon og nødvendig serviceoppfølging via qr koder og smarttelefonteknologi.
Anbud id:
388212
-
Sted:Sør-Varanger
-
Registrert:Torsdag 10. Desember 2015
Er du interessert i dette oppdraget?