Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Entreprise B05 Sykehuskjøkken

I Kirkenes Nye Sykehus skal det etablere produksjonskjøkken basert på kok/kjøl-prinsippet (sous vide). Maten skal leveres til sykehusets kantine, til 3 anretningskjøkken i sykehuset og til sør-Varanger kommunes institusjonsomsorg og hjemmebaserte om-sorgstjenester. Kjøkkenet skal ha minimum kapasitet til et produksjonsomfang som følger: • 2600 porsjoner varm mat (middag) produsert over 4 arbeidsdager (650 porsjoner per dag). Kjøkkenutstyret skal oppfylle alle bestemmelsene i lover og forskrifter, herunder kravene til ytelse for bruk i næringsmiddelindustri. Levert utstyr skal ha fdv-dokumentasjon og nødvendig serviceoppfølging via qr koder og smarttelefonteknologi.
Anbud id:
388212
  • Sted:
    Sør-Varanger
  • Registrert:
    Torsdag 10. Desember 2015