Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

626 Siste år
250 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Entreprise sparbu stasjon

Registrert Dato: Tirsdag 02. Juni 2009

En betydelig del av plattformene på det norske jernbanenettet har ikke tilfredsstillende lengde sett opp mot togmateriellet som trafikkerer strekningene. Jernbaneverket er av Statens jernbanetilsyn pålagt å utbedre dette forholdet i årene som kommer. Sparbu er en av atten plattformer som må utbedres i løpet av 2009.
Betydelige endringer på infrastrukturen som ombygging av en plattform, medfører også at øvrige krav i Jernbaneverkets tekniske regelverk må ivaretas, slik som høyde, bredde, belysning mm. I tillegg er det også lagt føringer for etablering av universell tilgjengelighet.
Beskrivelse av tiltaket
Nåværende holdeplass på Sparbu er en kort plattform på ca 50m som er 55cm høy. Prosjektet skal forlenge plattformen til 125 meter i søndre retning. Den nye plattformdelen skal bygges 75 cm høy, og den gamle delen skal heves til tilsvarende høyde. Plattformen skal konstrueres med prefabrikkerte betongelementer og bygges ut i to faser. Først skal den nye plattformdelen etableres slik at denne kan benyttes til trafikk mens den gamle delen heves. I entreprisen er det også inkludert utvidelse av parkeringsplassen på stedet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer

Belysning, Betongelementer, Ombygging

Steinkjer, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 08. Juli 2009