Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Erstatningsareal for Tøyenbadet - Totalentreprise

Bortfall av kapasitet på svømmetilbud i perioden fra tøyenbadet rives og nytt bad på Manglerud ferdigstilles, har gitt behov for å etablere et midlertidig badeanlegg for å møte noe av kapasitetsutfordringen når tøyenbadet ikke er tilgjengelig i byggefasen.
Det utlyses en totalentreprise for oppføring av et komplett midlertidig bad, inklusive alle nødvendige tekniske installasjoner og arbeider. Det skal leveres et basseng i stål med 6 baner inklusive alt badeteknisk utstyr. Tekniske installasjoner for vannbehandling og ventilasjon skal leveres. Dette skal forhåndsmonteres i containere for montering på stedet. Dette gjelder også for publikumsarealene som resepsjon og garderober, samt arealer for betjening og drift.
Bygging av Midlertidig bad for tøyenbadet skal foregå mest mulig miljøvennlig. Byggherren stiller krav om fossilfri anleggsdrift. Det vises til bok 0 hvor det er angitt minstekrav til maskiner og utstyr som benyttes på byggeplass. Ombruk av elementer og materialer står sentralt.
For øvrig vises til tilbudsdokumentene.
Anbud id:
625321
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 14. Januar 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud