Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

10994 Siste år
5451 Siste 3 mnd
597 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Erstatningsareal for Tøyenbadet - Totalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 14. Januar 2020

Bortfall av kapasitet på svømmetilbud i perioden fra Tøyenbadet rives og nytt bad på Manglerud ferdigstilles, har gitt behov for å etablere et midlertidig badeanlegg for å møte noe av kapasitetsutfordringen når Tøyenbadet ikke er tilgjengelig i byggefasen.
Det utlyses en totalentreprise for oppføring av et komplett midlertidig bad, inklusive alle nødvendige tekniske installasjoner og arbeider. Det skal leveres et basseng i stål med 6 baner inklusive alt badeteknisk utstyr. Tekniske installasjoner for vannbehandling og ventilasjon skal leveres. Dette skal forhåndsmonteres i containere for montering på stedet. Dette gjelder også for publikumsarealene som resepsjon og garderober, samt arealer for betjening og drift.
Bygging av Midlertidig bad for Tøyenbadet skal foregå mest mulig miljøvennlig. Byggherren stiller krav om fossilfri anleggsdrift. Det vises til bok 0 hvor det er angitt minstekrav til maskiner og utstyr som benyttes på byggeplass. Ombruk av elementer og materialer står sentralt.
For øvrig vises til tilbudsdokumentene.


Referansenummer:  19/583