Murer, Skorsteinsarbeider i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

168 Siste år
30 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Erstatte eldre peisinnsats

Registrert Dato: Tirsdag 27. September 2011

Ønsker å erstatte eldre åpen innsats (Dovre Bukkene Bruse, ca 1979) med moderne, rentbrennende innsats med dør.

Ønsker prisestimat på jobb for å fjerne gammel innsats samt forskriftsmessig montering av ny innsats med dører. Som pekepinn så synes jeg Dovre 2200 CB virker som en aktuell innsats, men har ennå ikke kjøpt ny innsats og er villig til å diskutere type/størrelse for å evt. løse oppdraget enklest mulig.

Peisen er lokalisert i stue som er i daglig bruk med åpning mot øvrige deler av huset. Det vil være behov for avskjerming/inntelting, gjerne med vifte ut i frisk luft. Ved siden av peisen er det terrassedør med mulighet for både atkomst og utlufting.

I pristilbudet bør alt arbeid for klargjøring til bruk av peisen inngå; inkludert forberedelser/beskyttelse av omgivelsene, fjerning av gammel innsats, transport av ny innsats, korrekt montering av ny innsats, evt. justering for riktig varmluftsirkulasjon/ventiler på peis, nødvendig murerarbeid, evt. godkjenning hos Brannvesen og opprydning. Evt. endring av peisens utseende pga. praktiske forhold kan diskuteres, men dersom intet opplyses forventes peisen å se lik ut som dagens etter montering av ny innsats.

Mål på gammel innsats i pdf-vedlegg.

Oppdragsgiver besørger selv materialer og verktøy, og det er ønskelig også med transport av ny innsats fra butikk til huset.

Jeg ber om at det antydes når oppstart kan være og hvor lang tid jobben vil ta. Ferdigstillelse er ønsket så snart som mulig og helst innen 18. november.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Murer, Skorsteinsarbeider

Dører, Ferdigstillelse, Fjerning, Materialer, Montering, Peis, Stue, Terrassedør, Transport

Nøtterøy, Vestfold

Avsluttet: Fredag 07. Oktober 2011