Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Evaluering av byggeprosjektet Prinsens gate 26 mv.

Stortinget skal inngå kontrakt med leverandør om evaluering av Stortingets byggeprosjekt - Prinsens gate 26 mv (P26). Byggeprosjektet P26 omfattet totalrehabilitering av Prinsens gate 26, nytt post- og varemottak under Wessels plass og innkjøringstunnel fra rådhusgata til det nye post- og varemottaket (pvm Kulvert). Se også om prosjektet fra Prop. 1 s (2018-2019) inntatt nedenfor:
Etter mange års arbeid skal det omfattande byggjeprosjektet P26, som omfattar Prinsens gate 26, nytt post- og varemottak og ny tunnel, avsluttast. Planlegginga av dette prosjektet starta i 2011, med forprosjektfase frå 2014. Forslag til løyving for 2019 er basert på kostnadsramma til prosjektet, som blei vedteken i samband med revidert nasjonalbudsjett 2018, på 2 321 millionar kroner. Kostnadsramma blei grundig gjennomgått våren 2018, med ekstern kvalitetssikring inkludert.
Byggeprosjektet Prinsens gate 26 inkl nytt- post og varemottak ble ferdigstilt desember 2018 og pvm Kulvert ble ferdigstilt høsten 2019. For en nærmere beskrivelse av byggeprosjektet, se #URL0#
Bakgrunnen for evalueringsoppdraget er følgende Stortings-vedtak av 20. Juni 2017: Stortinget ber presidentskapet sørge for at det i etterkant av byggeprosjektet lages en evalueringsrapport med læringspunkter Stortinget kan ta med seg inn i senere byggeprosjekter. Evalueringsrapporten vil bli offentliggjort.
Hovedformålet med evalueringen er å få til forbedringer i hvordan Stortinget håndterer sine byggeprosjekter i fremtiden. For en beskrivelse av evalueringsoppdraget, se Oppdragsbeskrivelsen/mandatet som følger som vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Den som skal utføre oppdraget vil bli gitt full tilgang til informasjon knyttet til gjennomføringen av byggeprosjektet. Stortinget vil stille sine ressurser tilgjengelig for leverandørens undersøkelser.
Personell som leverandørens benytter til utførelse av oppdraget må kunne sikkerhetsklareres opp til konfidensielt etter sikkerhetsloven. Det skal tilbys to-tre navngitte personer (nøkkelpersonell). Krav til tilbudt personell fremgår av avtalevilkårene, som følger som vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Oppdraget forutsettes gjennomført i tråd med relevante evalueringsfaglige metoder og prinsipper. Leverandøren som skal utføre oppdraget forutsettes å være uavhengig av Stortinget - som oppdragsgiver og byggherre for P26 - og uavhengig av sentrale entreprenører og leverandører i prosjektet. En liste over sentrale entreprenører og leverandører følger som vedlegg til konkurransegrunnlaget. Erklæring om uavhengighet og objektivitet gis i tilbudsbrevet. Mal for tilbudsbrevet følger som vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Oppdraget skal utføres innen 30. Juni 2020. Budsjettrammen for oppdraget er ca 1-1, 5 mnok eks. Mva.
Oppdraget vil bli honorert etter medgått tid etter avtalte timepriser. Timeprisene skal oppgis i skjema for pris- og prisbestemmelser som følger som vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Se for øvrig Riksrevisjonens rapport om revisjon av byggeprosjektet av 6. Juni 2017 #URL1# er publisert i Dokument 3: 12 (2016-2017) og Arbeidsgruppens rapport av 17. Januar 2018 er publisert i Dokument 18 (2017-2018), og anbefalte endringer i relevant regelverk og retningslinjer osv. For å sikre god og effektiv gjennomføring av Stortingets byggeprosjekter i fremtiden. #URL2#
Anbud id:
623491
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 24. Desember 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud