Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Evaluering av samferdselsdepartementets flyruteanbud

Registrert Dato: Fredag 02. Juli 2010

For å sikre et godt flyrutetilbud til befolkning og næringsliv i alle deler av Norge, forvalter Samferdselsdepartementet en ordning for tilskudd til regionale ruteflyginger. Gjennom tilskuddsordningen pålegger staten forpliktelser til offentlig tjenesteytelse (FOT) på utvalgte flyruter der markedet alene ikke gir et tilstrekkelig flyrutetilbud. Deretter gjennomfører Samferdselsdepartementet kjøp av flyrutetjenester på FOT-rutene etter anbudskonkurranse.
Flyselskapene som vinner anbud på FOT-ruteområder, får enerett til å drive ruteflyging med passasjerer på disse ruteområdene. I tillegg kan departementet kompensere flyselskapene for rutedriften.
Samferdselsdepartementets målsetning med dette utredningsprosjektet er å evaluere ordningen med FOT og anbud på regionale flyruter, og å komme frem til ev. forslag til forbedringer av ordningen til senere anbudsrunder.
Noen oppgaver skal besvares i evalueringen. Noen oppgaver ønskes også besvart i evalueringen, dersom det er mulig innenfor rammen av prosjektet. Evalueringen skal også inneholde en faktadel om hver av de 29 lufthavnene med FOT-ruter.
Se konkurransegrunnlaget for fullstendig beskrivelse av oppdraget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Forbedringer

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 12. August 2010