Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Evaluering av støtteprogram for fjernvarme i perioden 2008 til 2011

Enova endret sin støttestruktur for tildeling av investeringsmidler til anlegg for fornybar varme 1. Januar 2008. Det ble bl. a. Opprettet delprogram tilpasset ulike målgrupper, for å få en mer hensiktsmessig behandling tilpasset målgruppe og type anlegg.
Investeringsstøtte/-kompensasjon til utbygging av fjernvarme har i perioden 2008 til 2011 vært fordelt gjennom to ulike programmer med ulike sett med rammebetingelser: Fjernvarme nyetablering som er hjemlet i statsstøtteregelverket og Fjernvarme infrastruktur som gjennomføres som et offentlig innkjøp av tjenester av allmennøkonomisk interesse. Begge programmene er i drift, og ønskes videreført i en hensiktsmessig form. Ved opprettelsen av ny programstruktur ble det lagt opp til en evaluering etter at programmene hadde vært i drift i fire år. Evalueringen vil inngå som en del av vurderingsunderlaget i en planlagt programutvikling av fjernvarmeprogrammene. både saksbehandlingsforhold og utvikling i fjernvarmemarkedet er tema for evalueringen.
1. 2. 2 Anskaffelsens verdi og innhold
Antatt volum på avtalen: Det er anslått at oppdraget kan gjennomføres innenfor en tidsramme på 500-550 timer, inklusiv datainnsamling, analyse og evaluering, møter med oppdragsgiver og skriving av rapport. Det forutsettes at det avholdes minst tre arbeidsmøter: et oppstartmøte og et avslutningsmøte, samt et møte i løpet av prosjektgjennomføringen.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens omfang og innhold vises det til spesifikasjonen, se del 2 Bilag 1.
Anslått omfang mellom 500-550 timer
Anbud id:
161114
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 12. August 2011

Lignende oppdrag i Trøndelag

2 anbud