Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Evalueringstjenester

Justis- og politidepartementet, ved nawsarh-prosjektet har behov for konsulenttjenester knyttet til evaluering av tilbud i anskaffelsen av nye nasjonale redningshelikoptre.
Arbeidet vil blant annet bestå i utvikling av evalueringsmodeller og å anvende modellen på tilbudene som mottas. Evalueringen skal resultere i en rapport som identifiserer tilbudenes samlede overholdelse av kravene fastsatt i konkurransen vurdert opp mot bestemte tildelingskriterier. Det som etterspørres er en person som skal være tilgjengelig i prosjektets lokaler i Sola, Norge, under periodene for utabeidelse av evalueringsmodell og evalueringen, inkludert rapportering, samt for eventuell ytterligere bistand.
Varigheten på kontrakten er fra oppstart til tildeling av kontrakt for nye redningshelikoptre inkludert eventuelle oppfølgningsaktiviteter og med mulighet for å kjøpe ytterligere bistand i implementeringsfasen som en del av Kundens akseptanse av de valgte helikoptre. For å fungere i prosjektet må konsulenten beherske både norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Forventet tidspunkt for oppstart er februar 2012 og kontraktens varighet er forventet å være på anslagsvis 24 måneder.
Anbud id:
169489
  • Sted:
    Sola
  • Registrert:
    Mandag 10. Oktober 2011
Er du interessert i dette oppdraget?