Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Evjeheimen - ombygning av nordre fløy

Det planlegges å bygge om fløyen i 2. Etasje til 11 nye oppholdsrom (9 i fløyen og 2 i midtseksjonen) i henhold til husbankens krav til størrelse og innredning. Eksisterende stue og kjøkkenavdeling i ytterste del av fløy forsøkes i størst mulig grad å holdes uendret. Teknisk anlegg i fløyen må fornyes i sin helhet, og det etableres vannbåren oppvarming. Dette betyr at også 1 etasje må få etablert nytt ventilasjons- og varmeanlegg for å unngå at gammel kanalføring må opprettholdes gjennom ombygd sykehjemsavdeling (2. Etasje). For å få etablert nytt ventilasjonsanlegg må det bygges nytt teknisk rom på loft (eksisterende teknisk rom må opprettholdes uendret til resten av
sykeheimen bygges om). Dette medfører at taket må løftes på den del som blir teknisk rom. Det må også foretas sprinkling av ombygde arealer i begge etasjer. Det skal også utføres tiltak mot brannspredning mellom bygg på omsorgsbolig som ligger nord/vest for Evjeheimen.
? Midtseksjonen? i sykeheimens 2. Etasje planlegges også bygget om. Midtfløyen gir plass for vaktrom, skrivestue og medisinrom. Dagens vaskeri flyttes, likeledes bøttekott, og sammen med krymping av bredden på tavlerom for ventilasjon gis det plass for 2 fullverdige sykerom med bad i midtfløyen. i denne ombygging er det tatt høyde for etterisoleringstiltak på vegger og tak. Da vinduer er fra 1977/1978 skal disse byttes i forbindelse med den planlagte ombygging.
-
Anbud id:
223047
  • Sted:
    Evje Og Hornnes
  • Registrert:
    Mandag 29. Oktober 2012