Catering i Møre og Romsdal
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet
EØS 059-2021 Produksjon og levering av middager til institusjoner
Anskaffelsen gjelder produksjon og levering av i underkant av 790 000 middagsporsjoner årlig. Birett (dessert) kommer i tillegg.
Avtalen skal dekke middagsproduksjon til institusjoner tilhørende Bergen kommune og Askøy kommune. i tillegg til oppgitte offentlige oppdragsgivere, skal følgende private institusjoner være med på avtalen: Omsorgssenteret Bergen Indremisjon, Siljuslåtten (Haraldsplass Diakonale Stiftelse), Solsletten sykehjem og Stiftelsen St. Johanneshjemmet.
Institusjoner skal få levert sous vide-produsert middag eller kok-kjøl produsert middag dersom det er nødvendig for å sikre et godt sluttprodukt (eks stekt mat). Middager skal leveres kald.
Som følge av endringer i institusjonsstrukturen, samt renovering og oppføringer, vil det i avtaleperioden være endringer i levering, se bilag 1c. Oppdragsgiver vil også ha opsjon for å utvide kontrakten til flere sykehjem, aktivitetssenter, omsorgsbolig og seniorsenter, se bilag 7.
Deler av kommunens behov for middagsproduksjon dekkes gjennom et offentlig-offentlig samarbeid, jf. foa § 3-3.
Avtalen skal dekke middagsproduksjon til institusjoner tilhørende Bergen kommune og Askøy kommune. i tillegg til oppgitte offentlige oppdragsgivere, skal følgende private institusjoner være med på avtalen: Omsorgssenteret Bergen Indremisjon, Siljuslåtten (Haraldsplass Diakonale Stiftelse), Solsletten sykehjem og Stiftelsen St. Johanneshjemmet.
Institusjoner skal få levert sous vide-produsert middag eller kok-kjøl produsert middag dersom det er nødvendig for å sikre et godt sluttprodukt (eks stekt mat). Middager skal leveres kald.
Som følge av endringer i institusjonsstrukturen, samt renovering og oppføringer, vil det i avtaleperioden være endringer i levering, se bilag 1c. Oppdragsgiver vil også ha opsjon for å utvide kontrakten til flere sykehjem, aktivitetssenter, omsorgsbolig og seniorsenter, se bilag 7.
Deler av kommunens behov for middagsproduksjon dekkes gjennom et offentlig-offentlig samarbeid, jf. foa § 3-3.
Anbud id:
773627
-
Registrert:Søndag 12. Desember 2021
Er du interessert i dette oppdraget?