Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

568 Siste år
123 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fasilitator til innovasjonskonferanse

Registrert Dato: Tirsdag 10. April 2012

Nærings- og handelsdepartementet (NHD) ønsker å skape blest om innovasjon og betydningen av en god innovasjonspolitikk ved å gjennomføre en innovasjonskonferanse 25. september 2012. Formålet med konferansen er å danne en møteplass for å involvere næringslivet i dialog om videre utvikling av innovasjonspolitikken.
I forbindelse med forberedelse og gjennomføringen av innovasjonskonferansen ønsker NHD å inngå avtale om fasilitering, samt andre administrative og logistiske arbeidsoppgaver, med én leverandør. Formålet med avtalen er å avlaste oppdragsgiver. Oppdraget utføres fra og med kontraktssignering og til konferansen er avholdt og nødvendig etterarbeid er fullført.
Konferansen skal foregå i løpet av én virkedag og skal avholdes 25. september 2012.
Vi forventer et deltagerantall på omkring 220 ? 250 personer fra næringsliv, akademia og myndigheter. Deltakere på konferansen vil være spesielt inviterte.
Arrangementet skal avholdes i egnede lokaler og med tilstrekkelig personell slik at alle deltakere får en positiv opplevelse av konferansen.
Hele konferansen skal foregå i en plenumssal og avholdes sentralt med lett tilgang til offentlig kommunikasjon, primært i Oslo sentrum. Plenumssalen må ha muligheter for å fremføre kulturelle/underholdende innslag.
Det skal serveres kaffe/te og vann når deltakerne kommer, samt frukt og annen sunn, fristende "småmat". Deltagermapper, penner, skriveblokk og lignende skal ligge klart før arrangementet starter. Leverandør skal servere lunsj på konferansestedet med drikke inkludert. Utover dagen skal det være påfyll av kaffe/te og vann, frukt og "småmat".

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Arbeidsoppgaver, Leverandør, Vann

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 26. Juni 2012