Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Fellesavtale for levering av drikkevannsløsning i departementsfellesskapet - Med delkontrakter i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Fellesavtale for levering av drikkevannsløsning i departementsfellesskapet - Med delkontrakter

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (dss) ønsker å inngå en felles leieavtale for departementsfellesskapet om levering av drikkevannsløsning som sikrer nedkjølt og renset vann med og uten kullsyre. Anleggene skal være tilknyttet offentlig vannsystem. Avtalen skal omfatte montering av tappepunkt i eksisterende kjøkkenbenker med og uten vask, samt frittstående tappetårn. Avtalen skal også omfatte løpende teknisk service og vedlikehold, samt løpende levering av karbondioksid for kullsyre. Demontering av utstyr ved opphør av avtalen skal også inngå som del av avtalen.
Denne anskaffelsen er delt inn i to delkontrakter som følger:
1. Delkontrakt i: sentralt anlegg
2. Delkontrakt ii: lokalt anlegg
Delkontrakt ii er estimert til å bestå av cirka 45 tappepunkter, hvor omtrent 3 av disse er tappepunkter hos opsjonsparter. Dette utgjør omtrent 20 % av eksisterende tappepunkter. Dette er et uforpliktende estimat basert på opplysninger om omfang på dagens avtaler og antatt fremtidig behov, og er ikke bindende for oppdragsgiver. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å bestille levering av både færre og flere tappepunkt enn det oppgitte estimatet.
Samlet kontraktsverdi for delkontrakt ii, inkludert opsjonsparter og opsjonsperiode, er anslått å være mellom kr 1, 5 mill. Og kr 4 mill. Eks. Mva.
Anbud id:
713860
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 18. April 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud