Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Fiberutbygging Sletta-Sukken - Med delkontrakter

Marker kommune har gjennom flere år hatt dialog med aktuelle tilbydere av fiber i kommunen, men det kommersielle grunnlaget har vært for lite til at noen har fattet særlig interesse utenom sentrum.
For en del år siden ble det lagt trekkerør i forbindelse med trykkavløp til ca 60 husstander i dette området som ligger spredt. Trekkerørene ble fylt igjen uten terminering og vi er nå i ferd med å rydde opp i dette. Det er stor usikkerhet rundt omfanget av dette. Men Kommunen vil sørge for at rør og kummer er klargjort. rør er terminert ved husstandene i forbindelse med pumper til trykkavløp. Noen steder er dette felles for flere og avstand til hus er varierende. Legging av trekkerør inn til huset vil ikke kommunen klargjøre men bli en kostnad for huseier og tilbyder av fiber. gp Dataservice har alle rede etablert tilførsel i området.
gp Dataservice ser det som mulig å tilby fiber til aktører i markedet og har i den forbindelse kommersielle interesser i byggingen. Kommunen kan imidlertid sikre seg tilgang til fiber i kabelen, og på denne måten også være en tilbyder, slik at konkurranse sikres i fremtiden.
ii. 2. 11)
Anbud id:
620958
  • Sted:
    Marker
  • Registrert:
    Onsdag 4. Desember 2019