Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
 • 56367
  Siste år
 • 11712
  Siste 3 mnd
 • 2319
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Flytting av trær - Bygata øst Furuset - Med delkontrakter

Bymiljøetaten har til intensjon å inngå kontrakt med Treespace AS for flytting av trær i tilknytning til prosjekt Bygata Øst Furuset.
Arbeidene innebærer:
Beskjæring og flytting av 10 trær i Søren Bulls vei på Furuset i Oslo. Trærne skal flyttes lokalt til et midlertidig sted frem til 2023. Jobben innebærer også flytting av trærne inn i nytt gateprosjekt når dette står klart i 2023. Tilbyder skal ha dokumentert kompetanse og egnet spesialutstyr til å utføre jobben for å sikre at trærne overlever flytting og midlertidig oppbevaring. Det er også aktuelt med oppfølging og skjøtsel av trærne i den midlertidige fasen. Trærne som skal flyttes er Rødeik, stammeomkrets 40 - 60 cm og står i grøntrabatter i et gatemiljø i dag.
Bymiljøetaten er ikke kjent med at det finnes flere leverandører lokalt som kan gjennomføre slike arbeider, og ønsker derfor å gjennomføre en intensjonskunngjøring for å få bekreftet/avkreftet dette. Karensfrist for tilbakemeldinger/innsigelser til kontraktsinngåelsen settes til 10 dager etter kunngjøringen.
Anbud id:
770714
 • Sted:
  Oslo
 • Registrert:
  Fredag 26. November 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud