Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Foldnes skule rehabilitering

Fjell kommune har gjennomført miljøsanering av den eldste skolebygningen (røde bygg) på Foldnes Skule innvendig da det er avdekket asbest i konstruksjonen. Bygningen ble oppført i 1975/76, men har et lite tilbygg sørvest på bygget som ble oppført i 1980. Bygget plasseres i tiltaksklasse 2, og er ca. 1950m2 (bra) stort. Denne konkurransen omfatter kompletterende riving, reetablering av skolebygningen, noe omdisponering av areal, generell oppgradering av overflater og teknisk anlegg samt etablering av et tilbygg og oppgradering av inngangspartiet på bygningen. Utvendig skal også avrenning fra overflater og tak legges om og utbedres.
i det Grønne bygg som ble oppført i 1997, skal et eksisterende klasserom bygges om til lærerarbeidsplasser samt noe mindre ombygg i byggets kjerne for å etablere garderober, arkiv/ lager/ kopirom samt møterom/ stillerom.
Arbeidene skal utføres i en byggherrestyrt generalentreprise. Som alminnelige kontraktsbestemmelser for dette oppdraget legges til grunn ns 8405 Norsk bygge- og anleggskontrakt.
Generalentreprenør er ansvarlig for at alle lov- og forskriftskrav for sanerings- og byggearbeidet blir ivaretatt.
Generalentreprenør kompletterer avfallsplan og er ansvarlig for å dokumentere at avfallet er forskriftsmessig levert, alle kvitteringer fra avfallsmottaket skal fremlegges
Det skal være drift i de to tilstøtende byggene gjennom hele byggeperioden. på riggplan er det angitt områder for generalentreprenørens rigg. Inn/ ut transport fra området må avtales nærmere og tilpasses skolens drift.
Byggherre forventer at tomten og påvirket areal i byggene skal fremstå ryddig etter at sanerings- og byggeprosessen er over.
Det ønskes pris på følgende opsjoner:
- Nytt tak blått bygg
- Vinduer mellom plan 2 og gymsal rødt bygg.
- Miljøsanering
- Innerdører grønt bygg
- Avtrekk og avsug spesialutstyr
Rehabiliteringen skal starte i desember 2018, og arbeidet skal være ferdigstilt innen 1. August 2019.
Anbud id:
550972
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Torsdag 11. Oktober 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud