Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

757 Siste år
236 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fornyelse av nordentorget

Registrert Dato: Fredag 26. Juni 2009

Det skal legges ny membran under dekke på Nordentorget. I den forbindelse skal torget få en ansiktsløftning. Fokus for utformingen er å gjøre torget mer offentlig. Sitteplasser, elementer til lek og rekreasjon sammen med uteserveringer skal skape et livlig byrom.
Plassen ligger i forlengelsen av Jernbanegata med vakkert utsyn til Porsgrunnselva. Sentrumsgården og Nordengården danner tydelige vegger på hver sin side. Plassen skal ha varme og et belegg av betongheller danner gulvet i rommet. Denne brytes opp av plantekasser i stål samt en stor åpen vannrenne i mosaikkstein. Benker plasseres både ute på plassen og som en del av plantekassene. Ut mot elva ligger en utstikker, et punkt med vakker utsikt til elva. Et enkelt glassgjerde åpner plassen mot elva. Det ligger også en kunstnerisk utsmykning med 200 porselensblomster plassert i en egen glasskasse her ute.
Betongelementer er plassert rundt treklynga nærmest Storgata. Plassen skal være bilfri og elementene fungere da også som pullerter. Under trærne er det lys for å få en vakker plass også om kvelden.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør

Belegg, Benker, Betongelementer, Membran, Varme, Vegger

Porsgrunn, Telemark

Avsluttet: Mandag 24. August 2009