Webutvikling i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

343 Siste år
103 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fornyet oppdrag: webside med support og videreutvikling i fremtiden

Registrert Dato: Torsdag 04. April 2013

Har nå brent oss ordentlig ved valg av leverandør,blitt særdeles forsinket, avsluttet oppdraget, og søker ny.

For riktig leverandør kan oppdraget, for uten om å gi kontinuerlig og langsiktig ansvar for utvikling, support, bannerproduksjoner m.m, også kunne medføre å få bistå med innholdleveranse til et av Norges største medieselskaper (jobber med avtale p.t. uten at det er garantert dette lander) Oppdraget haster, så dere må ha tid.

Leverandøren må ha gode referanser og kunne vise til tidligere produksjon. Leverandøren må være stolt av sitt virke, kunne fremme egne meninger, håndtere å få stor kreativ frihet, tillit og må være aktiv i sitt bidrag både i design, arkitektur og modulvalg. Leverandør må også være flink til å kommunisere fordeler og løsninger.

Første del av prosjektet vil lages med utgangspunkt i en template for å spare tid. Muligens må templaten overføres til wordpress for å få de riktige modulene (i følge planlagt leverandør), dernest må stillings - og cv base tilknyttes (se under)

For å gi en liten pekepinn så vil siten ha:
- noen informasjonsider
- registreringsskjema med mulighet for opplasting av vedlegg, som sendes admin
- medlemsfunksjon .
- betalingsfunksjon med kredittkortbetaling av typen paypal, med avkrysningsboks for å bekrefte vilkår (dette er i hvert fall hva som er blitt anbefalt).
- En nytenkende stillings og cv-base. Det er derfor en stor fordel om man har gjort lignende arbeid tidligere, slik at man alt har noe kodet som kan brukes for å spare tid.
- Facebookside

Løsningen må være flerspråklig (dog kan dette være en del av del to av oppdraget)

Siden vi alt har brent oss en gang, må valgt leverandør gi et særdeles godt tilbud på første leveranse for å bevise sin kompetanse. Dernest blir pris og forlengelse av avtale reforhandlet etter dette. Prosjektet er for dere som ønsker å få deres navn på en landsbasert (på sikt internasjonal) site, få en god referansekunde og tenker første leveranse som en god investering. Det er bare å ta kontakt trengs ytterligere informasjon til å begynne med. Alle som svarer må gi en timespris for første del av oppdraget. Estimering av tid tar vi i neste steg.

Vær vennlig å ikke ta kontakt hvis man overhode er usikker på om dette er noe man kan håndtere.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Arkitektur, Design, Leverandør, Leveranse, Opplasting, Pris

Asker, Akershus

Avsluttet: Fredag 12. April 2013