Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

983 Siste år
245 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forsvarsbygg Utvikling Stab

Registrert Dato: Fredag 07. Oktober 2011

Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) IKT kapasiteter har det helthetlige ansvaret for å koordinere Norges aktivitet i NATO Security Investment Programme (NSIP) på vegne av FD. Forsvarsbygg har ansvaret for EBA porteføljen og rapporterer til FLO, som igjen rapporterer videre til NATO. Organisasjonene har like behov ift å følge NATO prosedyre, da prosjektgjennomføring følger en spesifikk standard. Forsvarsbygg vil på denne bakgrunn av dette, inngå rammeavtale med kun en av tilbyderne. Det er lagt inn en åpning for at Forsvaret ved FLO/IKT skal kunne inngå egen avtale med vinneren av konkurransen. Begge kontraktene inngås på Forsvarsbyggs mal for rammeavtale, se konkurransegrunnlagets del II.
Anskaffelsene gjelder rammeavtale om rådgivning til NSIP prosjekter for årene 2012-2014, med mulighet til forlengelse i ytterligere to år.. Intensjonen med avtalen er særlig å kunne dekke behov for rådgivningsoppgaver, hvor man ikke har egen kapasitet eller kompetanse.
For Forsvarsbygg vil det kun være Forsvarsbygg Utvikling som vil gjøre bruk av rammeavtalen, mens for FLO er det kun Divisjon for IKT kapasiteter som vil gjøre bruk av rammeavtalen.
Det forventes at oppdrag gjennom rammeavtalen i hovedsak vil bli utført ved Forsvarsbyggs hovedkontor i Oslo og FLO IKT kapasiteter på Kolsås, men med kortvarige oppdrag i andre områder hvor Forsvarsbygg og FLO gjennomfører prosjekter. Kostnader til reise til Forsvarsbygg og FLO lokaler på henholdsvis Grev Wedelplass 5 i Oslo og Kolsås i Bærum skal innkalkuleres i timeprisen, andre pålagte reiser i regi av oppdragsgiverne faktureres etter avtale og ihht statens regulativ.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Prosjekter, Prosjektgjennomføring, Rammeavtale, Reise

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 02. Januar 2012