Betong, Betongsaging, Entreprenør, Gulv, Murer, Rørlegger, Sanering, Snekker, Vann & avløp, Vanntetting i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2264 Siste år
651 Siste 3 mnd
204 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fra jordkjeller til kjellerstue

Registrert Dato: Torsdag 27. Januar 2011

Entreprenør søkes for ombygging av jordkjeller til bruksrom.
Status i dag:
-Ingen drenering tatt
-Tar inn vann
-Ingen trapp(kun luke i gulv)
-Ingen vindu
-Sandmasser må fjernes.
-48kvm

Vi ønsker en entreprenør som tar seg av alt som må til for å få kjelleren "fuktfri" . Tømming av kjelleren for sand. (Har fått tilbud på å suge ut all sanden) I.flg kommunen så er fjerning av massen underbygging og må inngå i søknaden samt at det må være belagt med ansvar. Så det må tas en vurdering på eksisterende mur(20cm ringmur) om denne kan være dimensjonert for å ha støtte på begge sider. Rekkehuset er midt i en rekke hvor naboene ikke har etablert kjeller, det må derfor også tas høyde for at fukt kan komme inn fra nabo kjellerene. Det må også støpes gulv, skjæres i betong for trapp,dør og vindu. Legging av innvendigtak + isolering skal også inngå i prosjektet. Mens øvrig innvendig kledning og elektrisk arbeid inngår ikke. Tilrettelegging for bad i deler av kjelleren inngår, dvs tilrettelegge for avløp og vann.

Ønsker byggestart ila sommeren 2011. Men ønsker å komme i gang med prosjektering og søknadsprosess til kommunen i sammarbeid med entreprenør snarest.

Kun seriøse henvendelser.
Krav: Referanse, ingen forskuddsbetaling. Offentlig godkjenninger. Entreprenør står for søknader til kommunen i sammarbeid med oppdragsgiver.
Ta kontakt for befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere