Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Isolering, Kulde & varme, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Varmepumpe, Ventilasjon i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6675 Siste år
4952 Siste 3 mnd
333 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fredrikstad brannstasjon - Ombygging deler av eksisterende lokaler

Registrert Dato: Torsdag 22. April 2021

Det skal bygges om i kjeller fra gammelt lager og slangevaskeri til tørkerom i lager og skitten-vaskesone i slangevaskeri, i henhold til ARK med RIB tekst, RIV og RIE med automasjon beskrivelser.
Her skal det også leveres funksjonsgodkjente maskiner som vaskemaskin for brannbekledning, maskevasker for røykdykker, slangevasker og stort tørkeskap.
Taket på nordre og vestre del av stasjonen skal skiftes ut, med ny isolasjon. Det skal også lages ny adkomst over tak for bedre tilgang til teknisk rom. I henhold til ARK med RIB tekst, RIV og RIE beskrivelser.
Et kontor i 2.etg skal bygges noe om fra 1 til 2 manns kontor, i henhold til ARK med RIB tekst, RIV og RIE beskrivelser.
Garderobedelen i 2.etg skal bygges om for å ivareta kvinnelige ansatte, og utbedre hoveddusj grunnet manglende våtromsoppbygging, i henhold til ARK med RIB tekst, RIV og RIE beskrivelser.
Det er opsjoner på utbedring av bunnledning og armaturbytte, i henhold til RIV og RIE beskrivelser.


Referansenummer:  2018/4266