Blikkenslager, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Sanering, Snekker, Stiger & stillaser, Taktekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1926 Siste år
482 Siste 3 mnd
145 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fredrikstad Domkirke - rehabilitering

Registrert Dato: Mandag 18. Februar 2013

Fredrikstad Kirkelige Fellesråd skal på vegne av Domkirken Menighet gjennomføre en rehabilitering av Fredrikstad Domkirke.
Fredrikstad Domkirke er fra 1880 og har vernestatus listeført. Kirken er utført i tegl med tak- og tårnkonstruksjoner i tre. Tilstandsanalysen fra 2012 avdekker setningsskader på teglfasadene, mange løse fuger, asbest i taktekning over kirkerommet, mye hull og løse kobberplater på spiret, store sprekker ved innfesting av støpejernsvinduer, noe frostskadet tegl i tårnet, sannsynlig råteskader i innmurt svill i murkrone med mer.
I tillegg er det rapportert problemer med isdannelse ved takfot.
Denne entreprisen vil i hovedsak omfatte utbedringer av fuger i teglverk samt noe utskifting av frostskadet tegl, opplekting av taktro, legge skiferstein som taktekking og kobbertekking på spir, kitte og reparere vinduer (støpejerns- og blyglassvinduer), utbedre eventuelle råteskader, glassarbeider på innvendige kunstglass, stillasarbeider, asbestsanering med mer.
Beskrevet i konkurransegrunnlaget
Beskrevet i konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere