Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Fremtidens bestillings- og informasjonstjeneste for mobilitetstjenster tilrettelagt for eldre mennesker

Anskaffelsen gir en mulighet til å være med å utvikle fremtidens bestillings- og informasjonstjeneste tilrettelagt for eldre mennesker. De utvalgte deltakerne får anledning til å få kr. 50. 000 til modning av idéen i samarbeid med must livinglab, skyss og bergen kommune- vinneren får mulighet for å kunne inngå et innovasjonskontrakt med innovasjon norge som vil dekke en større andel av utviklingskostnadene. Det vil også bli mulig å få skyss som testarena, første kunde og referanse. Det er en unik mulighet til videre skalering og vekst av innovasjonen og selskapet.
anskaffelsen går ut på å skape en bestillings- og informasjonsløsning for transport som reduserer telefonhenvendelser til skyss kundesenter vesentlig og som oppleves som enkel og som skaper tillit og trygghet hos (info fjernet) konkurransen ønsker must living lab på vegne av skyss å komme i kontakt med entreprenører som evner å utvikle løsninger for en målgruppe som i utgangspunktet ikke er digitale. Entreprenørene tilbys mulighet til å demonstrere løsningen i skyss sin daglige drift og med dette bruke skyss som referanse. Bergen kommune er partner i innovasjonsløpet.
Anbud id:
713692
 • Sted:
  Volda, Bergen Kinn, Etne, Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Sunnfjord, Bremanger, Stad, Gloppen, Stryn  Vis alle
 • Registrert:
  Søndag 18. April 2021
Er du interessert i dette oppdraget?