Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Taksering i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2198 Siste år
1354 Siste 3 mnd
130 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Frostatunet, brannteknisk oppgradering

Registrert Dato: Mandag 25. Juni 2012

Frosta kommune skal gjennomføre brannteknisk oppgradering av Frostatunet. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise.
Frostatunet er sprinklet, men mangler sprinkling av loftet. Sprinkleranlegget på Frostatunet skal tilstandsvurderes og oppgraderes. Supplerende sprinkling skal prosjekteres og utføres iht NS-EN 12845. Entreprenør må stille med nødvendig kompetanse for prosjektering og utførelse av sprinkleranlegg.
Frostatunet har pr. i dag et brannalarmanlegg kat 2 med direktevarsling. Det skal gjennomføres tilstandsvurdering av anlegget og oppgraderes iht gjeldene forskrifter. Anlegget skal prosjekteres og utføres iht NS-EN 54. Sprinklersentral skal kobles til brannalarmanlegget, samt at det suppleres med dørmagnet og magnetlåser på dører i bygget.
Totalentreprenør er ansvarlig for gjennomgang av hele bygningsmassen i forhold til branntetting av alle gjennomføringer i branncellebegrensende konstruksjoner. Kanaler i hulldekker under teknisk rom må også tettes for å hindre brannsmitte gjennom disse. Branntegninger benyttes som grunnlag for branntettingen.
Av bygningsmessige arbeider skal det etableres inspeksjonsmuligheter til alle loft og hulrom. Brannskillende konstruksjoner gås over med tanke på tilstrekkelig sparkling og fuging. 2 branndører mangler dørpumpe, dette må monteres. Videre må avfallsrom og kaldt utelager oppgraderes til egne brannceller, samt at luke fra teknisk rom til loft over en fløy i Frostatunet (AD) må skiftes til luke EI30.
Totalentreprenør er ansvarlig for at det leveres tilstrekkelig FDV dokumentasjon for utførte arbeider.