Webutvikling i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

318 Siste år
98 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

FSP FLO IKT 2013 001 Multiple Independent Levels of Security Operating System (MILS OS)

Registrert Dato: Søndag 24. Mars 2013

Denne anskaffelsen gjennomføres av Forsvarets Logistikkorganisasjon Divisjon for IKT-kapasiteter (FLO IKT-kap). FLO IKT-kap er ansvarlig for investeringsprosjekter innen kommunikasjons- og informasjonsløsninger i Forsvaret.
Formålet med denne anskaffelsen er å inngå en avtale om kjøp av operativsystem (OS) for bruk som plattform for sikre applikasjoner.
FLO IKT-kap utvikler en multi level secure (MLS) Mail Guard som vil bli evaluert i henhold til Common Criteria (CC) EAL-5. For å støtte dette, skal det anskaffes et operativsystem som en tiltrodd plattform for MLS Mail Guard.
Operativsystemet må være en Multiple Independent Levels of Security (MILS) Operating System (OS), designet for å møte CC EAL-5 eller høyere med sikkerhetsfunksjonalitet i henhold til US Government Protection Profile for Separation Kernels in Environment Requireing High Robustness(SKPP) eller tilsvarende. Operativsystemet skal også være bygd for å møte kravene til en DO-178B LevelA sertifisering.
Fordi Forsvaret har en policy med variantbegrensing når det gjelder plattformer og applikasjoner, kan det være aktuelt å bruke dette operativsystemet som plattform for andre sikre applikasjoner innen forsvarssektoren.
I tillegg vil FLO IKT-kap inngå ein vedlikeholds-og supportavtale for ovennevnte OS.
Tidsperioden for kontraktene som omfattes av denne anskaffelsen er 10 år.
FLO IKT-kap estimerer et behov på opp til fem (5) samtidige brukere for utvikling på tre (3) ulike installasjonssteder, 15 installasjoner for test/referanse og 100 installasjoner for operativ bruk innen Forsvaret.
I tillegg skal det inngås en vedlikeholds- og supportavtale for 10 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Installasjoner

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Onsdag 08. Mai 2013