Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8092 Siste år
6097 Siste 3 mnd
555 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fundamenter til utearealer, minigraver, transport, pukk/grus/sand m.v.

Registrert Dato: Tirsdag 10. Mai 2011

Ønsker tilbud på fagmessig utførte grunnarbeider for en terrasse, en gangvei og annet areal med belegningsstein. Jobben må utføres med en minigraver, fordi det er ikke mulig å kjøre med større maskiner i hagen pga. trær. Ønsker uforpliktende tilbud på graving, en del bortkjøring av stubber og hekk, levering av pukk, grus og sand (både masse og transport må inngå i prisen). Jobben er ganske omfattende, og et riktig tilbud forutsetter derfor befaring. Her er de viktigste detaljene:

1.) Bore 42 hull i bakken (mest leire), mellom ca. 80 cm og 1,20 m (i skråning mot vei) dypt, diameter ca. 20-30 cm, hvor jeg kan sette inn støperør. Jeg skal senere bruke stolpesko i disse rør og sette gjerdestolper i skoene. Jobben som jeg vil kjøpe er kun graving / boring. Resten ift stolpefundamenter og gjerdet fikser jeg selv.

2.) Trekke opp ca. 35 stubber på tomta. Bortsett fra fire stykker er de ikke spesielt store. Jeg ønsker ikke fresing. Tilbudet må inneholde bortkjøring. Hullene i bakken skal fylles med masse fra punkt 3.

3.) Fjerne en hekk og grave bort en gammel altan, som bare består av matjord. Med denne massen skal hullene etter stubbene fylles. Legge fundament for ny terrasse (ca. 30 kvm) og fylle med pukk/grus samt komprimere. Tykkelsen etter anbefaling fra fagmannen som tar seg av gravejobben. Pukk og grus pluss noe sand må inngå i tilbudet. Det samme gjelder kjøring med lastebil. NB! Det kan ikke tippes direkte inne i hagen! Jeg er i tillegg forberedt til å kjøpe isolasjon, slik at denne ikke trenger å inngå i tilbudet. Hvis leverandøren får tak i riktig isolasjon til en rimelig pris skal jeg selvsagt ikke kjøpe et annet sted. Jeg skal legge belegningsstein på denne terrassen selv, og stein har jeg kjøpt allerede. Nærmere avtale om denne delen av jobben gjør at vi må ha en befaring. Bortkjøring av hekken kan være del av tilbudet.

4.) Lignende grunnarbeider (samme type stein som skal legges av meg) på to andre arealer på tomta, hvorav ett er en gangvei, som krever et sterkt underlag som tåler vekta til en bil. Materiellet for grunnarbeidet og arbeidstimer må inngå i tilbudet. Detaljer kan vi se på under befaring.

5.) Mengden pukk/grus og sand må beregnes slik at jeg kan blande betong til alle deler av prosjektet selv, dvs. at en del forskjellige masser kan tippes på gårdsplassen. Prisen inkl. levering er viktig og skal være del av det totale tilbudet. (Sement har jeg hjemme.)

Jobben bør være avsluttet innen 15.07.2011. Jeg vil helst ha ett firma som tar seg av alt som beskrevet.

Befaring bør være gratis. Avgjørelsen skal tas blant de tre rimeligste tilbyderne. Tidspunktet for befaringen må avtales i god tid på forhånd, med mindre noen vil se på saken etter kl. 17 på hverdager.

Mvh
Sebastian