Anleggsgartner, Betong, Murer i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3181 Siste år
2382 Siste 3 mnd
205 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fundamentering drivhus og evt. også montering av drivhus

Registrert Dato: Onsdag 31. Mars 2010

Det ønskes tilbud fra anleggsgartner eller murer om fundamentering av drivhus 2,36 x 3,1 m. Utforming: Gulv i drivhuset skal være i pukk, muligens med marktegl over. Gulvet legges ca.30 cm under bakkenivå. Det bygges mur av frostsikker murstein på alle 4 sider. Murhøyde 50 cm over bakken på begge kortvegger og en langvegg. Ca 180 cm over bakken på den andre langveggen. Inngangen kommer på den ene kortveggen. I døråpningen føres muren kun til bakkenivå.

Drivhusets veggflater og tak er i 4mm glass. Det er derfor nødvendig med god frostfri fundamentering. Oppdragsgiver har ikke pr i dag nøyaktige krav til dette, men regner med at det må legges pukk til 1,5m dybde. Leca kan også vurderes!

Stedlige forhold: Adkomst med mindre maskiner (minigraver m.v.) er mulig. Jordmasser kjøres vekk / deponeres. Spesielle: Arbeidene ønskes utført i april. Denne forespørselen gjelder i utgangspunktet kun for murerarbeid. Er du en anleggsgartner eller annen håndverker som også kan prise montering av glasshuset, er vi også interessert i det.