Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Stålarbeider i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Fv 175 Ny Melland bru og fv 21 Brustad bru

Statens vegvesen Region øst skal på vegne av Hedmark fylkeskommune skifte ut to brukonstruksjoner på henholdsvis fv 175 på Galterud i sør-Odal kommune og fv 21 i Vestmarka i Eidskog kommune. på grunn av vannføring og vannstand i vassdragene skal konstruksjonene bygges på årstid med minst vannføring vassdragene for begge prosjektene.
Fv 175 Ny Melland bru:
Eksisterende Melland bru er ei smal bjelkebru med tredekke på tørrmurte landkar. Brua har store korrosjonsskader på stålbjelkene og ustabile landkar. Eksisterende bru skal skiftes ut med ei ny landkarløs slakkarmert platebru på pilarer, fundamentert på betongpeler. Ny bru vil ha et spenn på 16 meter og en totallengde på 21 meter, føringsbredden blir 6, 5 meter. i anleggsfasen må det bygges en midlertidig anleggsvei på oppstrøms side.
Fv 21 Hp 1 km 14, 58 Brustad bru:
Eksisterende stålrør Ø4, 9m er en gjennomføring for Buåa, stålrøret har fått redusert bæreevne som følge av korrosjon i bunn av røret. på bakgrunn av dette er det besluttet at stålrøret skal rives, og erstattes med en plasstøpt betongkulvert. i forbindelse med trafikkavvikling i byggeperioden må det bygges en midlertidig omkjøringsveg nedstøms fv 21, med midlertidig bru over buåa.
Anbud id:
474672
  • Sted:
    Sør-Odal, Eidskog
  • Registrert:
    Torsdag 29. Juni 2017

Lignende oppdrag i Innlandet

1 anbud