Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Fylkeshuset - Byggetrinn 3

Prosjektet har bakgrunn i en utlyst offentlig konkurranse av Statens vegvesen (svv) omfattende etatens økende behov for kontorer inkludert fellesarealer og parkering. svv er i dag leietaker hos Hedmark fylkeskommune, og leier i dag hele Fylkeshus 2. Samtidig med dette har Hedmark fylkeskommune (hfk) analysert eget fremtidig behov for ytterligere kontorer, som sammen med SVVs behov er grunnlaget for det foreliggende prosjektet. Denne konkurransen gjelder prosjektering og gjennomføring av prosjektet.
Prosjektet omfatter et nybygg som skal ivareta SVVs og HFKs behov, nødvendig tilpasninger i eksisterende bygninger, en oppgradering av eksisterende Fylkeshus 2 og utomhusarbeider.
Nybygget vil bli på ca 4. 960 m2 bta over 4 etasjer + underetasje og kjeller, og vil i tillegg til generelle kontorarealer inneholde ny hovedinngang med resepsjon og kundesenter, kantine, møteromsavdeling og nytt varemottak samt tekniske rom.
Fylkeshus 2 er på totalt 5. 425 m2 bta over 4 etasjer + underetasje og kjeller, og vil inneholde generelle kontorarealer, trimrom, garderobe, lager/arkiv og tekniske rom.
i Fylkeshuset vil de berørte arealer utgjøre ca 360 m2 bta i 1. Etasje og underetasje, og disse arealene vil bestå av møterom og generelle kontorarealer i 1. Etasje, og utvidelse av fellestjenesten i underetasjen.
Utomhusarbeidene omfatter i hovedsak området mot Parkgata i tillegg til noe arbeider mot Sverdrups gate og Enggata.
Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise med samspill.
Nybygg ca 4960m bta
Oppgradering av eksisterende bygg ca 5. 425 m2 bta (Fylkeshus 2)
Tilpasninger i eksisterende bygg ca 360 m2 bta (Fylkeshus 1)
Anbud id:
188948
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Mandag 2. April 2012

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud