Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Snekker, Stålarbeider i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1571 Siste år
418 Siste 3 mnd
158 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fylkeshuset - Byggetrinn 3

Registrert Dato: Mandag 02. April 2012

Prosjektet har bakgrunn i en utlyst offentlig konkurranse av Statens vegvesen (SVV) omfattende etatens økende behov for kontorer inkludert fellesarealer og parkering. SVV er i dag leietaker hos Hedmark fylkeskommune, og leier i dag hele Fylkeshus 2. Samtidig med dette har Hedmark fylkeskommune (HFK) analysert eget fremtidig behov for ytterligere kontorer, som sammen med SVVs behov er grunnlaget for det foreliggende prosjektet.Denne konkurransen gjelder prosjektering og gjennomføring av prosjektet.
Prosjektet omfatter et nybygg som skal ivareta SVVs og HFKs behov, nødvendig tilpasninger i eksisterende bygninger, en oppgradering av eksisterende Fylkeshus 2 og utomhusarbeider.
Nybygget vil bli på ca 4.960 m2 BTA over 4 etasjer + underetasje og kjeller, og vil i tillegg til generelle kontorarealer inneholde ny hovedinngang med resepsjon og kundesenter, kantine, møteromsavdeling og nytt varemottak samt tekniske rom.
Fylkeshus 2 er på totalt 5.425 m2 BTA over 4 etasjer + underetasje og kjeller, og vil inneholde generelle kontorarealer, trimrom, garderobe, lager/arkiv og tekniske rom.
I Fylkeshuset vil de berørte arealer utgjøre ca 360 m2 BTA i 1. etasje og underetasje, og disse arealene vil bestå av møterom og generelle kontorarealer i 1. etasje, og utvidelse av fellestjenesten i underetasjen.
Utomhusarbeidene omfatter i hovedsak området mot Parkgata i tillegg til noe arbeider mot Sverdrups gate og Enggata.
Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise med samspill.
Nybygg ca 4960m BTA
Oppgradering av eksisterende bygg ca 5.425 m2 BTA (Fylkeshus 2)
Tilpasninger i eksisterende bygg ca 360 m2 BTA (Fylkeshus 1)