Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Gang- og sykkelvei Solbø - Prestbru

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Gang- og sykkelvei Solbø - Prestbru

Kontraktsarbeidene omfatter i utgangspunktet bygging av gang- og sykkelveg langs Fv 44 fra Solbø sjukeheim til avkjøring ved Kleivan. i tillegg er det tatt med to opsjoner som omfatter bygging av fortau og busslomme fra bensinstasjonen til gravplassen på sørsiden av Fv 44 og bussavvikling ved Sokndal skole. Byggherre står fritt til å velge å utføre en av opsjonene fremfor hovedarbeidene.
De to opsjonsmuligheter er inkludert i denne anskaffelsen og byggherren har rett, men ikke plikt til å la leverandøren utføre arbeider på disse strekningene iht pris og vilkår som følger avtale. Opsjonsmulighetene skal prises og går til sum i evalueringen.
Oppdragsgiver kan fritt velge kontraktsarbeider eller opsjonene, og i hvilken rekkefølge, som skal inngå i kontraktsarbeidene. Dette avklares av oppdragsgiver før kontrakt med leverandør inngås.
De øvrige opsjonene vil bli avklart senest innen 5 måneder etter oppstart av hovedkontraktsarbeidene. Oppdragsgiver vil da ha avgjort om det er aktuelt å inngå egen avtale om utførelse av opsjoner.
Anbud id:
633722
  • Sted:
  • Registrert:
    Lørdag 14. Mars 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud