Arkitekt, Betong, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1091 Siste år
261 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Garasje / tilbygg

Registrert Dato: Mandag 03. Oktober 2011

Ønsker evaluering av om det er mulig og eventuelt tilbud på oppføring av garasje i 1.5 etg. på ca. 60-70 m^2 i tilknytning til eksisterende enebolig. Eneboligen har valmet tak så det er ønskelig med en skisse som illustrerer hvordan oppdraget kan løses mht best mulig visuell integrasjon mot eksisterende bolig. Det er tenkt at garasjen utføres med betongvegger med øvre halvetasje i tre med utvendig stående kledning som videreføres på samme nivå som på eksisterende bolig. Etasjeskille i betong? Øvre halvetasje er tenkt benyttet som hjemmekontor og om mulig knyttet sammen med eksisterende bolig slik at det er mulig å gå fra bolig til "garasjehems". Dette kan evt også skje via en utvendig "kulvert" i bakkant fre en bod i sokkel. Garasjen ønskes knyttet sammen med bolig slik at biloppstillingsplass og inngang til hybelleilighet får "tak".

Se vedlegg for tegninger av bolig og en enkel ideskisse...

Alternativt, og kanskje det enkleste og beste, er å bygge om eksisterende dobbelgarasje. Har fått innvilget søknad om utbygging av eksisterende dobbelgarasje med en plass til. Men med en "dybde" på 6 m blir det uansett litt trangt foran / bak en bil. Eksisterende garasje har også ordinært saltak, mens huset har valmet tak. Eksisterende garasje er i tillegg så lav at man ikke får inn f.eks. en Toyota Rav med takboks. Alternativet er derfor å selge eksisterende garsaje "på rot" og søke om å bygge den opp igjen noe større og høyere og med valmet tak som huset.

Innspill ønskes.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Betong, Snekker

Betong, Biloppstillingsplass, Bolig, Dobbelgarasje, Enebolig, Garasje, Hybelleilighet, Integrasjon, Oppføring, Saltak, Utbygging

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 31. Oktober 2011