Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Gardermoen renseanlegg - Prekvalifisering elektroentreprise, EE01 - Med delkontrakter i Viken

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Viken
Avsluttet

Gardermoen renseanlegg - Prekvalifisering elektroentreprise, EE01 - Med delkontrakter

Nytt renseanlegg vil bestå av ca. 4800 m2 grunnflate med et hoveddekkenivå, underetasje og kjeller. Elektroentreprisen omfatter levering av permanent elforsyning til nytt renseanlegg fra ny trafo til hovedfordelinger i tavlerom. Videre omfatter entreprisen elforsyning fra hovedfordeling til tavle for prosess (som skal forsyne alle maskin- og prosessinstallasjoner). Tavle for prosess samt kabling og kobling fra tavle til prosesskomponenter inngår i annen entreprise. Elektroentreprisen omfatter også opplegg samt all kabling og kobling for lys og stikk, nødlysanlegg, ventilasjon, varmeanlegg, heldekkende brannalarmanlegg, lynavleder og nødvendig dataspredenett i renseanlegget.
nytt renseanlegg skal ha reservekraftaggregat for utvalgte deler av prosessen. Levering og installering av reservekraftaggregat inngår i elektroentreprisen.
i tillegg til nytt renseanlegg skal det også bygges ny innløpspumpestasjon og nytt forrenseanlegg. Elektroentreprisen omfatter også lys og stikk i ny innløpspumpestasjon og nytt forrenseanlegg. Kraftforsyning til lys og stikk i ny innløpspumpestasjon og nytt forrenseanlegg hentes for eksisterende renseanlegg.
eksisterende administrasjonsbygg skal bygges om. Elektroentreprisen omfatter alle elektroarbeider i forbindelse med ombyggingen. Dette omfatter bl. A. Demontering/riving av deler av eksisterende installasjoner, og installering av lys og stikk i ombygd del.
Anbud id:
754331
 • Sted:
  Ullensaker
 • Registrert:
  Fredag 17. September 2021

Lignende oppdrag i Viken

6 anbud