Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Gardermoen renseanlegg - Prekvalifisering rørentreprise, ER01 - Med delkontrakter i Viken

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Viken
Avsluttet

Gardermoen renseanlegg - Prekvalifisering rørentreprise, ER01 - Med delkontrakter

Rørentreprisen omfatter levering og montering av varmesystem, sanitæranlegg og spylepunkter. I tillegg omfatter entreprisen også etablering av brutt vannforsyning med tilhørende aggregat og rørarbeid.
Dette bygget vil bestå av ca. 4200 m2 grunnflate med et hoveddekkenivå, underetasje og kjeller. Det vil være et grensesnitt mellom sluk og slukrenner som bygges av EB01 og avløpsrørene fra disse som monteres av rørentreprenøren. Legging av bunnledninger vil være en aktivitet som kommer tidlig før øvrige tekniske entreprenører har startet opp sine montasjearbeider. Avløpsrørene fra sluk, slukrenner og internt sanitærutstyr ledes til prefabrikkerte pumpestasjoner som leveres og monteres av prosessentreprenør.
Varmesystemet skal bl.a. hente vannbåren varme fra eksisterende varmesentral i slambygget. Byggentreprenør vil legge nærvarmerørene mellom nytt renseanlegg og slambygget. Rørentreprenøren fører rørene ut av respektive bygg og avslutter med flens som byggentreprenøren kan legge videre fra. Rørentreprenøren skal også legge rør for å hente energi fra varmeutvikling i forbindelse med blåsemaskiner.
Entreprisen omfatter også sanitærinstallasjoner i forbindelse med ombygging av eksisterende administrasjonsbygg. Ombygging av garderobeløsningen er vesentlig del av ombyggingen av administrasjonsbygget.
Anbud id:
747047
 • Sted:
  Ullensaker
 • Registrert:
  Lørdag 21. August 2021

Lignende oppdrag i Viken

6 anbud