Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Geiderøy, flekkerøy - forlengelse av liggekai

Oppdragsbeskrivelse Liggekai? Geiderøy, Flekkerøy
Det skal etableres en liggekai i forlengelsen av eksisterende liggekai på Geiderøy, Flekkerøy. Kaien skal fungere som liggekai og fortøyningssted for fiskebåter. Det er ønskelig at kaien skal kunne håndtere fortøyning av store trålere, men ikke et absoluttkrav. Det er et ønske om kai på 30 + 30 meter, 40 + 40 meter eller 50 + 50 meter. Det er ikke av prioritet at kaiene er sammenføyd innerst i hjørnet. Det skal minimum være et gangareal fra kaifront til land, se den ene prinsipptegningen. Størst prioritet vil være antall meter anvendbar kaifront. Det bør legges til rette for tilstrekkelig fortøyningskapasitet/antall pullere. Noe belysning og hensiktsmessig strømtilførsel til fortøyningsplassene. Kaien bør ha en minimumdybde på 4 meter.
Vi ønsker at det utformes kai som tilfredsstiller ovennevnte kriterier. Det legges ved prinsipptegninger som kan være et grunnlag for utarbeidelsen av konstruksjonen. Det legges også ved et dybdekart som viser kotenivå på havbunnen.
Tildelingskriterier: Det legges størst vekt på antall meter kai som kan anlegges, i tillegg legges det vekt på konstruksjonens praktiske anvendelighet og antatt fremdrift for prosjektet. Vektingen er hhv. 60%, 20% og 20%.
Sikkerhetsstillelse: her henviser vi til bestemmelsene om sikkerhetsstillelse i ns 3431.
Betalingsvilkår: avtales ved kontraktsinngåelse.
Liggekai: budsjett 3, 4 mill (inkl. Mva)
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=170581.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
56480
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Torsdag 25. Juni 2009

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud