Bilverksted i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

542 Siste år
161 Siste 3 mnd
54 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Generator, speil, klimanlegg

Registrert Dato: Mandag 08. April 2013

Trenger ein som kan sjekke generatoren på bilen. Kanskje det berre er dei store sikringane som er gåen i motorrommet? Dei har eg ikkje sjekka ettersom det står at det er helst Peugeot fagpersonell som må foreta den utskiftinga. Batteriet på instrumentpanelet lyser, men det er opplada. Kanskje generatoren må skiftast, men sikringane bør sjekkast først. Kanskje generatoren trenger berre å strammast?

Har eit speil på førersida som trenger å skiftast. Det er mekanisk med wire, slik at det kan justerast frå innsida. Eg har nytt speil, men trenger å få skifta det som er knust. Det er mogleg det trengs å ta av plasten på innsida av døra for å få dette skifta.
Klimaanlegget, eller varmeapparatet funkar ikkje. Det er mogleg det har med generatoren, ettersom det skjedde samtidig som den.
Ellers trengs det ein eukontroll på bilen. Veit ikkje om noko anna som er galt, som innverkar på eukontroll av bilen. Vil helst ha ein autorisert verkstad til alt. Trenger eit estimat av pris med / utan speil.

Har forøvrig også ein Opel astra som trenger ein eugodkjenning. Mogleg det er ein drivmansjett, eventuelt noko meir på venstre side framme som det er noko meir med, ettersom det i periodar gir lyd frå seg ved humpar o.l. Begge bilane trenger godkjenning før 31 mai. Peugeoten haster det uansett mest med.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Bilverksted

Drivmansjett, Eugodkjenning, Eukontroll, Fagpersonell, Mekanisk, Pris, Speil

Strømmen, Akershus

Avsluttet: Onsdag 10. April 2013