Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Termografering i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1089 Siste år
598 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Generell elektroinstallasjon med tilhørende materiell

Registrert Dato: Mandag 23. Mars 2020

Kundens bygningsmasse med tilhørende elektriske anlegg og installasjoner kan forventes å produsere et betydelig behov for løpende elektrikertjenester. Dette omfatter blant annet, men er ikke begrenset til: Vedlikehold, reparasjon og/eller utvidelse av eksisterende el. installasjon og kabling, belysningsanlegg, tavler og fordelinger. Serviceoppdrag som termografering, feilsøking, dokumentasjon og kontroll av el. anlegg vil også være en naturlig del av de tjenester Kunden forventer levert av en avtalepart.
Kundens bygningsmasse består av over 210 000 m2 tjenestebygg som spenner over mange forskjellige tjenesteområder, slik som for eksempel skole, barnehage, kontorbygg, idrettshaller og sykehjem. I tillegg kommer over 400 tjeneste- og utleieboliger, samt andre mindre objekter.
Arbeidet skal gjennomføres på en slik måte at det blir minst mulig til sjenanse for de som oppholder seg i bygget. Ved arbeider i områder hvor det er barn og/eller brukere/pasienter tilstede må det tas særlige hensyn for å ivareta sikkerheten.


Referansenummer:  2020/1508