Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Generell elektroinstallasjon med tilhørende materiell

Kundens bygningsmasse med tilhørende elektriske anlegg og installasjoner kan forventes å produsere et betydelig behov for løpende elektrikertjenester. Dette omfatter blant annet, men er ikke begrenset til: Vedlikehold, reparasjon og/eller utvidelse av eksisterende el. Installasjon og kabling, belysningsanlegg, tavler og fordelinger. Serviceoppdrag som termografering, feilsøking, dokumentasjon og kontroll av el. Anlegg vil også være en naturlig del av de tjenester Kunden forventer levert av en avtalepart.
Kundens bygningsmasse består av over 210 000 m2 tjenestebygg som spenner over mange forskjellige tjenesteområder, slik som for eksempel skole, barnehage, kontorbygg, idrettshaller og sykehjem. i tillegg kommer over 400 tjeneste- og utleieboliger, samt andre mindre objekter.
Arbeidet skal gjennomføres på en slik måte at det blir minst mulig til sjenanse for de som oppholder seg i bygget. Ved arbeider i områder hvor det er barn og/eller brukere/pasienter tilstede må det tas særlige hensyn for å ivareta sikkerheten.
Anbud id:
634468
  • Sted:
    Ringsaker
  • Registrert:
    Mandag 23. Mars 2020