Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3747 Siste år
1446 Siste 3 mnd
415 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Granittmur

Registrert Dato: Tirsdag 20. September 2011

Fjerning av gammel mur:
Gammel mur med rekkverk skal fjernes. Bortkjøring/deponering av mur og rekkverk skal gjøres som en del av jobben. Muren er 14 løpemeter i høyde på 0.4m – 1m. Muren ser fra utsiden ut til å være laget av lecablokker med enkelt jernrekkverk. Se vedlagte bilder ”Mur1” og ”Mur2”.

Oppsetting av ny mur:
Ny mur skal settes opp på samme sted ihenhold til vedlag skisse ”MurSkisser”. Muren skal lages av lyse granitt blokker på 30*30*100cm som vist på bilde ”30X30X100”.
Anbudet skal inkludere alt nødvendig arbeid for å få satt opp muren. Som f.eks graving, grunnarbeid, oppsetting av mur, kapping av stein, tilbakefylling av masse, eventuell bortkjøring av overflødig masse eller nødvendig ny masse og annet som er nødvendig for å sette opp mur. Tilførselsveier langs muren skal tilbakeføres i samme standard som før arbeidet begynte. Eventuelle skader på kommunal vei med asfalt skal repareres (ser ikke noen grunn til at den skal bli skadet om man utøver litt omtanke).
Anbudsgiver må vurdere oppdragsgivers skisse om den med innhold er tilstrekkelig for å sette opp en mur med som er sterk nok som støtte for tilførselsvei til hus.

Kommentarer til skisse:
A og B representerer gammel mur sett henholdvis ovenfra og forfra.
Heltrukken strek i C angir ytterkant (side mot husene) av ny mur. (stiplet linje er gammel mur). Ytterkant hjørne (det indre hjørnet i vinkelen) er ”fastpunkt” /utgangspunkt for innmåling av resten av muren.Vinkelen i hjørnet er på øyemål ca 85 grader. Ytterkant murhjørne måles 1.80 m fra merke i asfaltkant langs den rette linjen mellom merke i asfaltkant og midtpunkt av tre.
Det er antatt 3 lengder med stein mot treet. Det er antatt 11 lengder med stein i den andre retningen.
Forslag til antall stein i høyden er gitt i D. Det er en liten høydeforskjell (30-40 cm på øyemål??) mellom endene på muren. Høyest ved treet. Anbudsgiver anbefaler hvordan muren skal ta hensyn til dette med hensyn til hva som blir pent. Kan den ligge litt på skrå eller skal stein ligge helt vannrett med justering av høyde med ”trappetrinn” i nederste stein lag?
Antall steinblokker er estimert til 32. Anbudsgiver setter endelig antall stein for muren.

Prises separat:
1)
5 stein blokker på 30*30*100 og plassering av disse på innsiden av mur som anvist nederst på skisse E.
Kantstein levert på gårdsplass (ikke noe arbeid med legging).
5 stk kantstein 8*20*100 og 2 stk kantstein 8*20*50
20 stk kantstein 7*15*100 og 4 stk kantstein 7*15*50
2)
Grus på innkjørselsvei og gårdsplass for gult hus.
Pris for grusing avtales etter besiktigelse av området

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere