Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1773 Siste år
501 Siste 3 mnd
168 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Graving og betongarbeid

Registrert Dato: Torsdag 28. Juni 2012

Vi trenger å få utført diverse graving / grunnarbeid og betongarbeid.

Arbeidet omfatter følgende (se vedlagte situasjonsplan) :
1. Graving og støping av bankett for mur utført i Trønderblokk (24 kg). Dette omfatter også isolering i grunnen (XPS) for bankett. Dette gjelder for følgende murer: A (25m), B (10m), C (30m), D (10m), E (10m) og F (12m). Det omfatter ikke bygging av selve murene, men det ønskes tilkjørt drenerende masser (singelpukk) for til fylling til mur samt mulighet for å selv legge dreneringsrør.

2. Graving og oppfylling av egnede masser for ny adkomstveg og gårdsplass. Type masse topplag kan gjerne være kult. Om mulig noe gjenbruk av eksisterende masse. Planering av skråning mot veg ned fra gårdsplass. Fremtidig garasje skal ikke etableres nå, men det er ønskelig å med graving av grøft for trekkrør el-kabel fra hushjørne ved balkong til område hvor fremtidig garasje er inntegnet.

3. Etablering av gangveg fra gårdsplass forbi mur B og klargjøring av nivå på fremsiden av hus for legging av belegningsstein. Videre støping av nedgravd betongkant for å støtte belegningstein mot. Denne kanten går fra trafo og inn til hushjørne (markert med svart strek), lengde ca. 20 meter

4. Utgraving av masser, støping av bankett, betongplate ((4. 2m x 9. 2m) - 4m2 eksisterende betongplate) og isolering XPS under område markert som balkong. Alternativt også tilbud på ringmur i betong, lengde (2. 5m + 4. 2m + 9. 2m), høyde 2. 4 meter hvor kostnad for denne alene er oppgitt. I tillegg er det ønskelig med 4 søyler i betong for delen av balkong på oversiden av huset. Disse må være tilstrekkelig nedgravd ift. Frost og tilstrekkelig isolert. ´Balkonggulv´ skal utføres i egen regi.

5. Det vil også være ønskelig med hjelp til formell søknad for delene som er søknadspliktige.

Siden arbeidet omfatter flere ting og det er vanskelig å se omfang uten befaring, er det ønskelig å bli kontaktet for å avtale eventuell befaring. Om mulig er det ønskelig med et prisoverslag basert på denne beskrivelsen. Vi avventer endelig tilbakemelding fra kommunen om de ulike delene av arbeidet kan iverksettes.