Maskinentreprenør, Sprenging i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

744 Siste år
247 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Graving, sprenging og planering

Registrert Dato: Tirsdag 01. Mars 2011

Hagetegningene og bilder av tomten kan lastes ned på *** Linken er fjernet *** Noen av filene er store og kan ta litt tid å laste ned.

Vi holder på å innhente anbud fra byggmestre og vil i løpet av kort tid sende inn søknad til kommunen for prosjektet. Det er ønskelig med oppstart så snart søknaden er godkjent.

Skulle det være spesielle ting dere ønsker å inkludere i tilbudet ønsker vi at dette spesifiseres.

Ved eventuelle spørsmål kan jeg kontaktes på tlf eller mail.

1.2 Rensking av tomten
Tomten har noe vegetasjon og jord oppå fjell. Mesteparten av jorden får vi bruk for på tomten senere så planen er å kontakte lokal grunneier og avtale leie av landområde for lagring av denne. Byggherre rensker tomten for trær. Jord skrapes av tomten og kjøres til lagringsplass i nærheten.

1.3 Sprenging
Det må påregnes en del sprenging, der steinen kan benyttes for oppbygging på deler av tomten.

1.4 Planering
Fra 2 til 4 meter fra veien går skråningen med jord. Det er ønskelig at det 4 meter fra veien bygges opp et fundament med store stein fra sprengingen som jorden kan legges mot og en mur kan settes oppå for å oppnå ønsket høyde på eiendommen. Innenfor dette fundamentet fylles stein fra sprengingen.

Det må lages god trenering under tomten og bakkant av murveggen på huset. Ringmur skal bygges ned i bakken, slik at ferdig planert utenivå i front og på sidene vil være rett i underkant av topp ringmur. Etter at byggherre har satt opp ringmur og bakvegg må masser fylles i for å oppnå bakkenivå i høyde med inngangsdøren på baksiden av huset.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere