Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

650 Siste år
156 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grieghallen - anskaffelse prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse

Registrert Dato: Tirsdag 19. April 2011

I løpet av de tretti år som er gått siden åpningen har det ikke blitt gjort vesentlige eller systematisk fornying, og ombyggings-og fornyelsesbehovet er omfattende og påtrengende. Det er derfor sendt søknad om statlig medvirkning til Kultur- og kirkedepartementet, Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune for å få utført fornying av Grieghallen i perioden 2012-2015. Hovedombyggingen omfatter arealer og utstyr knyttet til Griegsalen, Peer Gynt salen og foajeene samt rehabilitering av tak og hoved fasader og andre generelle oppgraderinger innvendig. Budsjettet er samlet på ca. NOK 196 mill. eks. mva, hvorav ca. 60 mill. er teater/sceneteknikk.
Ombygginger er forutsatt å foregå over en tidsperiode på ca. 4 år og vil måtte tilpasses driften i bygget. Ombyggingene vil gripe betydelig inn i eksisterende bygg og tekniske anlegg
Prosjektet vil kreve flere spesialrådgivere i tillegg til de normale ?hus-rådgivere?. Teaterteknisk konsulent vil være en sentral aktør som legger føringer for øvrige rådgiveres arbeidsoppgaver og ytelser. Denne kunngjøringen har som hensikt å sikre overordnet prosjektledelse, byggeledelse og prosjekteringsledelse som første ledd i oppstart av detaljplanlegging før gjennomføring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere