Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

491 Siste år
142 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grilstad Marina - Bruer: Prosjekteringstjenester RIB

Registrert Dato: Onsdag 10. Oktober 2012

Trondheim kommune deltar sammen med Grilstad Marina AS i utvikling av Grilstadfjæra nordøst for Trondheim sentrum. Man ønsker å legge til rette for realisering av planene for en ny småbåthavn i Trondheim med 1000 båtplasser. Hensikten er videre å legge til rette for boligbygging og økning i regulert næringsareal i henhold til gjeldene reguleringsplan.
Trondheim kommune er eier av all offentlig teknisk infrastruktur i området.
I henhold til utbyggingsavtale mellom Grilstad Marina AS og Trondheim kommune skal Trondheim kommune være tiltakshaver og byggherre for etablering av offentlig infrastruktur og skal dermed være avtalepart ved alle kontrakter i forbindelse med gjennomføring av disse anleggene.
Grilstad Marina AS er oppdragsgivers representant i kontraktsforholdet med prosjekterende firma, med byggeleder og med de respektive entreprenører og skal stå for den praktiske gjennomføring av alle byggeprosjekter for offentlig infrastruktur.
For dette prosjektet er arkitektkontoret Pir II AS i Trondheim p.t. engasjert for
utarbeidelse av
- Skisseprosjekt og Forprosjekt alle bruer
samt
- Detaljprosjektering av veibruer - nødvendige tegninger til entrepriseforespørsel inkl. bistand til øvrige prosjekterende».
På vegne av Trondheim kommune innbyr Grilstad Marina AS aktuelle leverandører til anbudskonkurranse i forbindelse med «Prosjekteringstjenester RIB» for bruer i området.
Mer informasjon om Trondheim kommune finnes på *** Linken er fjernet *** />om Grilstad Marina AS på *** Linken er fjernet *** />I forbindelse med utbyggingen av Grilstad Marina skal det bygges to kjørebruer og tre gangbruer. Oppdraget består i prosjektering av bruene

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere