Entreprenør, Maskinentreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3928 Siste år
2683 Siste 3 mnd
184 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grunnarbeid med grøfter VA - veier etc i byggefelt med 10 eneboliger

Registrert Dato: Onsdag 13. September 2017

Til Grunn- Maskin- Betong Entreprenør.
Dato Sept 2017
PSS: NB: : Et par vedlegg feilet, kan De ta kontakt per email og få disse tilsendt er det fint.
BUDSJETT-PRISER PÅ EN DEL ANLEGGSARBEIDER
En slik forespørsel som denne her, har du aldri fått før. Scandinavia Module AS (SM) er en Modul-produsent med et konsept som er «annerledes».
Vår VISJON er å kunne komme til ferdige fundamenter med 3 stk moduler (86kvm. bolig) om morgenen og montere huset og la folk flytte inn samme kveld.
Dette er mulig
Når modulene er 95 til 98% ferdige i fra fabrikk – som er vår styrke.
Vi tenker annerledes enn msm,
For å etterlate oss et minst mulig NULL CO2 avtrykk på byggeplassen. Vi bestreber oss å drive kontinuerlig utvikling rettet mot å bli en NULLHUS-leverandør etter kravene fra ZEB og Forskningsrådet.
Vi skal, etter å ha mottatt fra deg dine generelle budsjettpriser på grunnarbeid med veier etc. Lage et PRESENTASJONS-PROSJEKT (PP) av en utbygging som vist (73x55meter) med våre faste priser, pluss dine budsjettpriser. Vi har tatt utgangspunkt i en tomt 1434 Ås, men det er ingen vits i denne omgang å besiktige/befare denne ene tomten.
Dette PP vil vi formidle til en del utbyggere som vi i dag er i kontakt med og som bare venter på å få høre mer nytt i fra oss.
Byggefelter/bebyggelsesplanen er vedlagt som VEDLEGG 1
Denne er et utkast gjort av meg som en erfaren planlegger av slike utbygginger.
VEDLEGG 2 – er en VIDEO av noen utbygginger jeg har prosjektert og fått utbygg i Tromsø.
Veger, grøfter, bunnledninger etc. Er det store kostnadene i et byggefelt ved siden av rå-tomt ervervelsen. Derfor må vi ha flest mulig boliger per meter vei.
I denne generelle Bebyggelsesplanen med eneboliger på hver side av veien er der 7, 3meter vei per enebolig. Med 2-mannsboliger på den ene siden og eneboliger på den andre blir det 4, 9mter vei per boenhet.
Vedlegg 1 – bebyggelsesplanen, viser også en del 3D bilder fra planen. Tomtene blir i fra 380m2 inklusive sin part av veien. Utnyttingsgraden BYA blir ca. 23%. Med andre ord, romslige, trivelige tomter.
Innsynet fra nabo er meget godt skjermet, da veggen mot nord på boligene er uten vinduer.
VEDLEGG 3 - er et skjema som vi ønsker du skal fylle ut med dine budsjettpriser for jomfruelig flatt terreng med forbehold om fjellsprenging. Beskriv arbeidene. Deres navn vil bli oppgitt til utbyggere av «land» som da får anledning til kontakte deg angående slike arbeider.
VEDLEGG 4
- er en kost 3D presentasjon av den hustypen som er blitt brukt i dette byggefeltet.
Har du spørsmål så send meg noen ord.