Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6150 Siste år
4807 Siste 3 mnd
207 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grunnarbeide, grunnmur samt råbygg på hytte i vallersund, bjugn kommune

Registrert Dato: Tirsdag 06. April 2010

Vi har kjøpt hyttetomt i Vallersund i Bjugn kommune (Høgberga). Ønsker om mulig anbud på råbygg, som må ligne "skipperhus" på vedlagte bilde. Vi ser for oss en grunnflate på rundt 60 kvm. (10 x 6 m) i 1 1/2 etasje. Vi er også interessert i grunnarbeide og grunnmur.

Bjugn kommune har strenge krav til utseende som blandt annet:
Bygget må bestå av et skip, ikke vinkelbygg. Forhold mellom lengde/bredde skal være minst 1,7 med stående kledning med lys, fortrinnsvis hvit farge. Det tillates påbygd inngangsparti i en etasje på en av byggets langsider. Slikt inngangsparti skal makisimalt være 3 m bredt og 2 m langt og ha takvinkel lik hovedskipet.
Tak skal være av typen saltak og takvinkel mellom 27 og 35 grader. Takutstikk langs raft skal ikke overstige 0,4 m og langs gavl skal utstikk være mindre enn 0,2 m.

Vinduer skal være 2 fags vinduer. Ved inngangsdør tillates 1-fags vindu. Maksimale glassruter er 0,4 x 0,4 m. Maksimal vundushøyde i 1.etg. er 1,5 m, i raftvegg i 2. etg. 1,0 m og i gavlvegg i 2. etg. maks 1,2 m. Ytterdør kan være enfløyet med maks bredde 0,9m. Bredere inngagsdører skal være 2-fløyet. Det tillates glassfelt i inngangsdør. Vi har også tenkt å sette opp en bod.

Med vennlig hilsen

Kari Mette og Magne