Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Event og opplevelse i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Grunnlovsjubileet 2014 - arrangementstjenester

Stortinget har det overordnede ansvaret for feiringen av Grunnlovens 200-årsjubileum i 2014. Stortinget er ansvarlig for to offisielle hovedarrangementer ved Eidsvoll 1814/Eidsvollsbygningen i anledning grunnlovsjubileet i 2014.
Stortinget innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse for kjøp av arrangements-tjenester med tanke på detaljert planlegging og gjennomføring av de to hoved-arrangementene, henholdsvis søndag 16. Februar 2014 og lørdag 17. Mai 2014.
Formålet er å inngå en rammeavtale om prosjektledelse og prosjektbistand innenfor arrangementstjenester. Det kan også være aktuelt med oppgaver utover de to hovedarrangementene nevnt ovenfor, f. Eks Stortingets eget jubileumsmøte. Det forutsettes at tilbyder påtar seg ansvaret for begge arrangementene. Samtidig ønsker oppdragsgiver å ha god styring med arrangementenes endelig program, herunder budsjettrammer m. m.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til fritt å gjennomføre andre oppdrag og spesielle prosjekter utenfor rammeavtalen. Oppdragsgiver avgjør selv hvilke oppdrag / prosjekter som skal utføres innenfor rammeavtalen og hvilke som skal gjennomføres etter prosedyre for offentlige anskaffelser.
Det enkelte oppdrag vil bli presisert i avrop på rammeavtalen vedrørende omfang, økonomisk konsekvens og leveranse.
Mer informasjon om anskaffelsens formål og samlede omfang er tatt inn i konkurransegrunnlagets punkt 3.
Se konkurransegrunnlaget med vedlegg.
Anbud id:
229946
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 28. Desember 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud